Endoskop za čiščenje ušes CLEANHEAR

64 ocen kupcev Veliko povpraševanje!

Z visokoločljivostno kamero boste lahko pregledali uho in preprosto odstranili odvečno ušesno maslo!

34,99 15,99

Danes naročiš, v petek, 23.10. dobiš!
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 35,00
Količina:
TOP IZBIRA
1x 15,99€/kos 2x 12,79€/kos 3x 11,19€/kos
Trenutno si 6 ljudi ogleduje ta izdelek!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

ENOSTAVNO IN UČINKOVITO

Z visokoločljivostno kamero boste lahko pregledali uho in preprosto odstranili odvečno ušesno maslo! S štirimi nastavki za različne vrste ušesnega masla (za mastno, vlažno, trdo in normalno ušesno maslo).

VAREN IN VEČNAMENSKI PRIPOMOČEK

Endoskop za ušesa je varen in primeren za vsestransko uporabo – le očistite ga z antibakterijskim robčkom. Uporabite ga za ušesa, usta, nos in mnogo več!

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

Mnenja: 3
David R.
06.09.2020
Gledati v otrokova ušesa je zelo zanimivo. Namestitev je zelo enostavna, kamera nudi zelo jasno sliko.
Simona Miklavčič
05.09.2020
Pripomoček mi je zelo všeč. Slike sem poslala zdravnici in povedala mi je, kaj moram storiti, sploh mi ni bilo treba do njene ordinacije. Enostaven za uporabo! Obožujem ga!
Filip
20.08.2020
Otoskop deluje brezhibno. Nabira se mi veliko ušesnega masla, na izpiranje hodim dvakrat na leto, s tem pripomočkom lahko ušesno maslo odstranim doma in mi ni treba do zdravnika. Slika je zelo jasna, lučka ima 3 nastavitve in zelo dobro sveti. Odličen izdelek, priporočam.
Mnenja