Fotoobčutljiva očala za boljšo vidljivost v temi NIGHTEYE

57 ocen kupcev Veliko povpraševanje!

S temi fotoobčutljivimi očali boste lahko končno videli v temi!

primeren obseg glave: maks. 60 cm (izmerite v višini oči)

34,99 19,99

Danes naročiš, v petek, 23.10. dobiš!
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 35,00
Količina:
TOP IZBIRA
1x 19,99€/kos 2x 15,99€/kos 3x 13,99€/kos
Trenutno si 14 ljudi ogleduje ta izdelek!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Ker smo želeli izdelati prenosna in cenovno dostopna očala za boljšo vidljivost v temi, smo naše dolgoletne raziskave namenili preučevanju anatomije oči nočnih živali. Po 7 letih trdega dela smo na podlagi anatomije sovjih oči končno izdelali očala, ki omogočajo boljšo vidljivost v temi. Očala so izdelana iz novih fotoobčutljivih materialov (iz poliamida, poliuretanske poliureje, srebrovega halida). Učinkovito odbijajo svetlobo in preprečijo bleščanje. Pri šibki svetlobi lahko povečajo vidljivost za kar 500-krat.

PODATKI O IZDELKU

  • Ime: NIGHTEYE
  • Material: Nano-laminiran fotoobčutljiv material (leče), trdna smola (okvir)

NAMEN

  • Očala lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli. V kampu se boste lahko pogovarjali s prijatelji tudi takrat, ko bo ogenj ugasnil. Za lov vam ne bo treba čakati sončnega vzhoda. Med ribolovom boste videli čisto vsako ribo v vodi. V jamah ne boste več potrebovali posebnih luči. Očala seveda lahko nosite med vožnjo, zaradi česar bo nočna vožnja veliko lažja in varnejša.

NASVETI

  • Čiščenje: Ker je površina očal izdelana iz posebnih materialov, vam svetujemo, da za čiščenje očal uporabite naše posebne čistilne pripomočke, saj bi v nasprotnem primeru lahko poškodovali leče.

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

Mnenja: 3
Kristina
04.10.2020
Očala sem kupila za sina. Je bil navdušen.
Majda
25.08.2020
Čudovit izdelek, videti so kot tista, ki jih nosi Kiklop v filmu Možje X. Super!!
Helena
21.08.2020
Očala izgledajo super. Kakovost se mi zdi zelo dobra glede na tako nizko ceno.
Mnenja