Pisane lesene kocke FACEMATCH

57 ocen kupcev Veliko povpraševanje!

Za prepoznavanje oblik in barv.

36,99 24,99

Danes naročiš, v petek, 23.10. dobiš!
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 35,00
Količina:
TOP IZBIRA
1x 24,99€/kos 2x 19,99€/kos 3x 17,49€/kos
Trenutno si 12 ljudi ogleduje ta izdelek!

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju


LASTNOSTI:

  • POUČNA IGRAČA: Za prepoznavanje oblik in barv. Izboljša otrokovo pozornost, spodbudi domišljijo ter fizični in intelektualni razvoj.
  • BARVNO IN ZABAVNO: Zabavni obrazni izrazi in barvne geometrijske oblike, ki bodo zagotovo pritegnili otrokovo pozornost.

  • KOCKE SO PRIMERNE ZA VSO DRUŽINO: Kocke pripomorejo k razvoju otrokove inteligence, odraslim lahko predstavljajo odličen način za sprostitev po napornem delovnem dnevu, pri starejših osebah pa lahko preprečijo kognitivni upad.
  • VAREN MATERIAL: Kocke so izdelane iz kakovostnega in trpežnega lesa ter nestrupenih barv in so zato popolnoma primerne tudi za najmlajše.

 

Izziv pri igranju:

Sestavljanje emotikonov

PAKET VSEBUJE:

  • 16 pisanih lesenih kock
  • 50 kart

 

 

Vaš paket vam bo dostavil GLS. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo. V kolikor vas v času dostave ni na izbranem naslovu paket lahko (po dogovoru) prevzamete v paketni trgovini ali paketomatu. Plačilo je možno v gotovini ali s kartico.

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja HS plus d.o.o. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil. S tem poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

Mnenja: 3
Petra H.
16.09.2020
Paket sem dobila pravočasno in v dobrem stanju. Kocke sem kupila za božično darilo, tako da se z njimi še nismo igrali. Verjamem pa, da bodo navdušile.
Boštjan L.
05.09.2020
Odlična igra tudi za predšolske otroke. Moj 4 letni malček jo obožuje. Kocke so všeč tudi 7 letniku, ki pa mu je sicer že preveč enostavna igra.
Ela H.
02.09.2020
Moj 4 letni sin me je drezal, da bi imel take kocke, nekaj podobnega imajo namreč tudi v vrtcu. Super igra za prepoznavanje barv in oblik, pripomorejo k razvoju otrokove koncentracije. Sin se kar rad igra z njimi. Toplo priporočam!
Mnenja